Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

Design geurmachine Milano

Op zoek naar een bijzondere geurverspreider passend in een design omgeving? Milano is de parfumeur voor exclusieve en luxe omgevingen. Een exclusief product met een verfijnd en premium design. Een meubelstuk dat uw kamers verrijkt dankzij de het unieke design, de sensuele lijnen en de verspreiding van de kostbare aromatische tonen die uit de koude vernevelaar komen.
Naast onze standaard geurmachines is dit een uniek kunst stuk.

Voor deze machine hebben we een exclusieve geurlijn samengesteld met alleen de fijnste ingrediënten. Geurmachine exclusief Iscent

Design uit Italië

Dit juweel is het resultaat van de creatieve flair van de bekroonde Architect: Simone Micheli.
Samen met vakmensen heeft dit geleid tot een geurmachine geboren uit pure ambacht.

Het resultaat? Een ongeëvenaarde samensmelting tussen het roestvrij staal van het chassis, prestaties van de geavanceerde volledig metalen verstuiver en de hoge kwaliteit van de componenten, allemaal van Italiaanse oorsprong.

Het glanzende oppervlak van het “supermirror” spiegelstaal, gecombineerd met de ronde vorm, geven deze diffuser een unieke charme en sensualiteit, waardoor hij perfect kan worden geplaatst als een meubel accessoire in luxe omgevingen, privéwoningen, exclusieve modesalons, luxe autoshowrooms en meubelzaken, hotels en suites voor veeleisende en verfijnde klanten.

 

geurmarketingContact voor meer informatie: