Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

Vakantiehuisjes schoner ervaren met geur

Vandaag verschenen overal de meest afschuwelijke berichten over de vieze staat van vakantiehuisjes. Vaak worden ze niet goed schoon gemaakt en vinden mensen nog dingen, die ze liever niet zouden willen vinden. Het woordje: “muf” komt ook zeer vaak voor bij de reviews over vakantiehuizen en ook bijvoorbeeld ook bij hotelkamers.
De beleving van ‘schoon’ wordt door 45% gevormd door de geur die mensen er ervaren. Hierin schieten bedrijven vaak tekort, terwijl dit juist vrij gemakkelijk is op te lossen. Een individuele geur oplossing die de klant zelf kan instellen, zodat het altijd lekker ruikt. Daar is lang op gewacht, maar dit heeft Iscent onlangs ontwikkeld.
We zijn benieuwd welk park als eerste zijn gasten score ophoog wil krijgen met deze geur oplossing.

Voor een hotel begint de beleving bij binnenkomst in de lobby, daarna de liften en eventueel de gangen. Bij vakantiehuisjes krijg je een kans. Bij binnenkomst is het meteen duidelijk of het huisje hygienisch is.

Link naar nieuwsberichten:

https://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2018/02/nederlandse-vakantiehuisjes-vaak-niet-goed-schoon of
https://www.rtlnieuws.nl/nederland/consumentenbond-hygiene-in-veel-vakantieparken-ondermaats