Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

Automotive

Een auto aanschaffen is pure emotie. Het verstand is hier ondergeschikt aan één cruciaal criterium: het moet gewoon goed voelen. Alle specificaties eromheen zijn aanvullend, maar niet doorslaggevend. Wanneer je klanten in hun besluitvormingsproces wilt ondersteunen, dien je dus de emotie op te wekken die past bij het merk, zodat de klant kan voelen dat het merk bij ‘m past. De geur speelt daarin een doorslaggevende rol: deze is voor 75% verantwoordelijk voor het oproepen van emoties. Hoe ga jij hierop inspelen?

  • Broekhuis Ford Harderwijk
  • Club Abe Amsterdam
  • Conservatorium Hotel Amsterdam
  • De Harmonie
  • Henk Scholten Volvo
  • Hotel Staats Haarlem
  • St. Tropez Deventer

U wilt een totaal unieke geur? Dan maken voor u een eigen huisgeur. Uw kenmerken verwerkt tot een private label.

 

Uw klanten denken in de auto naar huis huis nog steeds aan u met de Scentstone. Het ruikt er namelijk hetzelfde als in uw showroom. Een uniek product van Iscent, voorzien van uw eigen logo en giftbox.

Alle producten

Geurmachines

Voor elke ruimte hebben we een passende geurmachine. Vrij te plaatsen of geïntegreerd in de luchtbehandeling.

 

Deze geurmachine (tot 750 m2) werkt geruisloos en is daarnaast ook nog een bijzonder mooi vormgegeven. De machine kan los staan, aan de muur hangen of via een slang zorgen dat de geur via een luchtkanaal wordt verspreidt. De machine wordt door onze installateurs bij u bezorgt en ingesteld.

Ben je gegrepen door geur en al haar fascinerende facetten? Vul het contactformulier in, zo kunnen we samen ontdekken wat we voor je kunnen doen.