Geurmarketing

Wij geloven dat geur een specifieke invloed heeft op het gedrag van de klant. Daarom onderzoeken we zo graag hoe we geur op allerlei creatieve manieren kunnen verspreiden.

NIEUWS

Automotive

Een auto aanschaffen is pure emotie. Het verstand is hier ondergeschikt aan één cruciaal criterium: het moet gewoon goed voelen. Alle specificaties eromheen zijn aanvullend, maar niet doorslaggevend. Wanneer je klanten in hun besluitvormingsproces wilt ondersteunen, dien je dus de emotie op te wekken die past bij het merk, zodat de klant kan voelen dat het merk bij ‘m past. De geur speelt daarin een doorslaggevende rol: deze is voor 75% verantwoordelijk voor het oproepen van emoties. Hoe ga je hierop inspelen?


Geuren in de showroom bepalen voor een groot deel de stemming van je klant. Naast het voorzien van de juiste geuren in de showroom kan deze geur ook in de auto worden ingezet als autoparfum. Dit doen wij met onze scentstone en scentpad voor onder de autostoel. Een spray voor in de auto is natuurlijk ook prima mogelijk.

 • Broekhuis Ford Harderwijk
 • Club Abe Amsterdam Geur
  Club Abe Amsterdam
 • Conservatorium hotel geur
  Conservatorium Hotel Amsterdam
 • De Harmonie Geur
  De Harmonie
 • Volvo Henk Scholten
  Henk Scholten Volvo
 • Hotel staats geur
  Hotel Staats Haarlem
 • ST. Tropez Deventer geur
  St. Tropez Deventer
Geursteen auto

U wilt een totaal unieke geur? Dan maken voor u een eigen huisgeur. Uw kenmerken verwerkt tot een private label.

 

Uw klanten denken in de auto naar huis huis nog steeds aan u met de Scentstone. Het ruikt er namelijk hetzelfde als in uw showroom. Een uniek product van Iscent, voorzien van uw eigen logo en giftbox.

Alle producten

Geurmachines

Voor elke ruimte hebben we een passende geurmachine. Vrij te plaatsen of geïntegreerd in de luchtbehandeling.

 

Deze geurmachine (tot 750 m2) werkt geruisloos en is daarnaast ook nog een bijzonder mooi vormgegeven. De machine kan los staan, aan de muur hangen of via een slang zorgen dat de geur via een luchtkanaal wordt verspreidt. De machine wordt door onze installateurs bij u bezorgt en ingesteld.

Geurverspreider Iscent

Ben je gegrepen door geur en al haar fascinerende facetten? Vul het contactformulier in, zo kunnen we samen ontdekken wat we voor je kunnen doen.